Tänk vad hemlängtan kan leda till!

1970 hade Hans Axelsson fått nog av att fara land och rike runt. Han ville vara hemma mer med familjen och jobba i Örebro med omnejd. Sagt och gjort. Han bildade Puts & Tegel.

 

I början var det Hans och en anställd. Idag är vi drygt 100 årsarbetare, har hela Mälardalen och Värmland som arbetsfält och är på gång att etablera oss även i Västsverige.

 

− Vi har vuxit sakta men säkert, utvecklats med kunderna och naturligtvis med tillgången på jobb, säger Ulf Axelsson, som är son till grundaren och tidigare VD i företaget. I slutet av 2013 lämnade han nämligen över VD-positionen till sin son, Anton Axelsson. Familjeandan finns fortfarande kvar.

 

Dom kan man lita på!

Precis som under Hans tid är ärlighet och kvalitet ledstjärnor för Puts & Tegels medarbetare. Lägg dessutom till att det finns en stark vilja att utveckla familjeföretaget och en rejäl portion entreprenörskap och oräddhet.

 

− Vi gillar utmaningar och har vad som krävs för att genomföra också mycket komplexa uppdrag.

 

Det Ulf syftar på är mer än Puts & Tegels långa erfarenhet och omfattande branschkunskap. Det är mjuka värden som familjeföretagets vi-anda, yrkesstoltheten och viljan att bygga starka relationer till kunderna.

 

− Alla är proffs på sin sak och vill ständigt öka sin kunskap. Det visar t ex intresset för att lära sig mer om att jobba med traditionella material och metoder vid kulturrenoveringar.