Välkommen in

Ingen murning är för svår

Vi murar stommar samt ytter- och innerväggar, liksom arbete med tegel och block. Men vi genomför också mera spektakulära murningsarbeten. Vi är uppskattade för vårt gedigna hantverk och kunnande och vi är stolta över att få vara det självklara alternativet vid de riktigt komplicerade uppdragen. Vi har idag en rikstäckande närvaro och verksamhet för kulturrenoveringar och vi håller alltid högsta kvalitet i både material och hantverk.

Referensobjekt

Kville saluhall, Göteborg

Mitt i hjärtat av Hisingen på Vågmästarplatsen ligger nya Kville saluhall. Byggnaden som är helt i tegel har tydliga referenser till Götaplatsen och har ritats av Gustav Appell arkitektkontor. 

Teglet är handslaget och delvis glaserat vilket skapar ett fantastiskt skimmer. Detaljarbetet håller högsta klass och Kville Saluhall nominerades också till prestigefulla European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Award 2015. Året innan nominerades byggnaden till Kasper Salin-priset, det finaste pris man kan bli nominerad till i arkitektur-Sverige.

Fler referenser

Fåfängan i Örebro

Beställare: Asplunds Bygg
Utfört: Fasadmurning.

Kungshamn kyrka

Utfört: Rivning och ommurning av kyrktorn.

Entrén, Örebro universitet

Beställare: NCC
Utfört: Murning kalksandsten. Nedpendling, armering samt puts av nedsänkta tak.