Välkommen in

Gubben

Vi på Puts & Tegel hade under många år med "Den glade muraren” i vår logotyp. Figuren togs fram någon gång i slutet av åttiotalet och har under åren fått stor uppmärksamhet. Många tror att gubben föreställer vår grundare Hans Axelsson eller hans son, vår tidigare VD Ulf Axelsson, som båda ofta hade ett leende på läpparna. Ett leende som kunde lysa upp ett helt bygge. Grovritningen gjordes av Britt-Marie Axelsson, Hans Axelssons fru som även hon jobbade i bolaget, och symboliserar hantverket och hantverkaren som alltid är i fokus hos oss på Puts & Tegel.

Historien om oss började redan 1970. Hans Axelsson hade fått nog av att fara land och rike runt. Han ville spendera mer tid med familjen och arbeta med hemstaden Örebro som bas – i sitt eget företag. Från början bestod Puts & Tegel av Hans och en anställd, men idag är vi drygt 100 personer, och har hela Mälardalen och Värmland som arbetsfält. ”Vi har vuxit sakta men säkert och utvecklats tillsammans med kunderna”, säger Ulf som i slutet av 2013 lämnade över VD-positionen till sin son, Anton Axelsson. Familjeandan är viktig för oss på Puts & Tegel.

Precis som under Hans tid är ärlighet och kvalitet fortsatta ledstjärnor för oss. Vi har också en stark vilja och ett driv att hela tiden utvecklas framåt. ”Vi gillar utmaningar och vi har vad som krävs för att genomföra också mycket komplexa uppdrag”, säger Anton. ”Alla är proffs på sin sak och vill ständigt öka sin kunskap”.